SABA’S Family

31,95

In de olijfgaard van de familie Sabazioti (lokale bijnaam de Saba’s) cultiveren ze de Griekse Koroneiki olijven die wereldwijd bekend staat om zijn hoge concentraties polyfenolen. De teelt is gebaseerd op gespecialiseerde en traditionele methoden die de olijfolie een persoonlijke touch geven, een originele Saba’s touch. De olijfolie wordt uitsluitend gehaald uit rijpe Koroneiki olijven in een moderne ecologische oliemolen en wordt vervolgens bewaard in afgesloten containers met gecontroleerde temperatuur.

In de voetsporen van hun voorouders en met hun opgebouwde kennis over de productie maken ze de allerbeste extra vierge olijfolie. De Sabazioti’s familie (Saba’s) woont op het platteland van Messenia, in het uiterste zuidwesten van het vaste land van Griekenland. Al meer dan twee decennia houden ze rekening met de biodiversiteit van het ecosysteem op hun land, waarbij ze landbouw combineren met het kweken van planten en bomen.

Je maakt ze niet trotser en blijder dan met hun olijfolie op uw tafel thuis.

Uitverkocht

Een zeer lage zuurgraad extra vierge olijfolie met alle fysisch-chemische kenmerken. Een nieuwe smaakervaring, vol aroma’s en nuances.

Zoet met een rijke smaak; de Koroneiki wordt terecht beschouwd als een van de beste Griekse olijfoliën. Koel, fruitig en licht kruidig.

Volume

500 ml

Olijfvariëteit

Koroneiki

Smaak

Licht scherp, sappig, fris, zoet, rijke en volle smaak vol aroma's

Herkomst

Messenia, Griekenland

Elementen

Hoog polyfenolgehalte, hoog gehalte aan anti-oxidanten